Åhhhhhhhh jag har hittat den

Min drömklänning...hittade den på nelly.se



Bling med klass =) Alex måste ha lite bling bling



Elise Ryan - 449kr


Haft för mycket att tänka på...

Hej svejs!

Snart en vecka sedan jag skrev...sorry men jag har haft en del att tänka på och göra. Berättar längre fram om allt går bra =) Jag sitter på jobbet och tjänar lite xtra cash heheh alltid bra, jobbar hellre än att vara ledig en dag mitt i veckan. Det tycker inte min lille älskling som ligger säkert hemma och snarkar =)

Fick hem ett brev igår från Hökerum bygg och där fick ja goda men lite stressiga nyheter, byggnationen har gått fortare än förväntat att inflyttningen blir någon gång i mitten av december =S stress. Måste hinna betala klart till pappa och måste börja tänka på vad som ska säljas och köpas. Hahhahaah stressar alltid upp mig för tidigt men men sådan är jag. Allt ordnar sig till slut.

Idag ska vi fira min älskade lilla fjortis kusin som fyllde 14 år igår =) kalas är alltid roligt.
Hoppas att ni har haft det bra och får en skön Kristi Himmelsfärds dag.


Äntligen freeeeedag =)



Hej hej!

Kom precis hem från jobbet och det är så jäkla skönt att komma hem från en lång arbetsdag. Fredag är äntligen här och jag ska bara njuta. Hehe dricker min goda strawberry/lime yoggi. Jag är dock lite rastlös men också asa trött =) Får se va det blir.
Ha en underbar fredag!


Goo morron!

Sitter på jobbet och gör ingenting. vårat program har kraschat hahaha. Gött men seeegt. Sitter och surfar lite, letar efter nya möbler till den nya lägenheten =) hitta jättefin soffa på chilli.


...och så hitta jag den lilla taklampan som jag vill ha i köket, den är en mindre versoin av den som jag har i vardagsrummet.



Hittade köksmöbler på EM


Åhh vill flytta nuuuu =) heheh näää nu får jag börja jobba.
Ha en bra dag


Sommaren är snaaaart här =)

De finaste träden har blommat =) körsbärsträden, såg ett på torget och var tvungen att ta ett kort.



Titta så fin =) var på torget och hämta mitt paket från La Redoute
Mina rosa Converse är här...





Fick hem reklam från La Redoute och gick direkt in och kikade. Hittade min storlek, 34 heheh, på barnavdelningen såklart. Dem kostar 499kr och jag hade 30% rabatt, så med rabatten, frakten och faktura avgiften blev summan på 394,50 kr =) me like. Perfekt för er med små fötter.

Nää nu ska jag iväg och träna, få ut all frustration heheh, jävla blombud...





Blombud???

Hej mina solstrålar!

Idag fick jag blombud när jag var på jobbet...blev väldigt nyfiken. Öppnade och där var en jättefin blombuket och ett kort där någon hade skrivit på portugisiska och även en TRISS lott, vann inget hahah. Personen hade skrivit, på spanska/portugisiska, "Jag önskar dig tur i livet, pengar och kärlek, det som är viktigast..." typ. Jag blev ett STORT ????? fatta ingenting. Ringde direkt till blomsterbudet och frågade om man kunde få reda på vem som hade sänt dem. Men icke sa nicke, de måste fråga sändaren först om de får avslöja vem det är. Tjejen skulle ringa tillbaka....fortfarande inget samtal.
Blommorna är jättefina men jag HATAR när man inte skriver från vem de är, privat nummer, hatar allt sånt. Fruktansvärt frustrerande...om det skulle hända igen så slänger jag dem DIREKT!



Finns det inget annat sätt att få reda på sånt????


Söndag buhu



Fan det är redan söndag, jobba imorgon. Usch vill inte men sedan på eftermiddagen så är det iväg till Gymnasium och köra lite BA =) med Diana. Åhh det längtar jag efter.
Söndagar är så heliga, man ska inte göra ett skit...
Ha en fortsatt skön söndag.


1 maj

Solen stråla =)

Jag och älsklingen åkte till vårat nya shopping ställe haha...Frölunda Torg. Han köpte en fin adidas väska och jag köpte en sååå söt liten kofta.
Vet ni vad...den randiga toppen som jag satte fast nitar på, hmmm måste fixa den hehehe nitarna lossnade hela tiden. Måste hitta något som håller fast dem. Återkommer när det problemet är löst hehe.







Kofta - Kappahl 349kr





Åkte sedan och träffade Sara den lille fisen som precis hade kommit hem från Kreketlandet =) Vi tog en fika på Condeco och tjötade. Hon köpte en jättefin LV väska...vill oxå haaaa =)


Valborg

Vi hamnade hemma hos Ben och slappade mer än festade heheh. Men det var kul att umgås bara.






Hoppas att ni hade en trevlig Valborg


RSS 2.0