Nytt till Valborg =)

Kanske...

Tog en sväng förbi Lindex heheh vart annars. Hittade en väldigt fin bustier.



Testade lite plagg till den heheh







Bustier - Lindex 249kr
"Skin" midjekjol - H&M 299kr

Snyggt va =) sov gott


Torsdag 29/4



Hellu!!

Idag har jag mått bättre, trött i kroppen men pigg i hövvet =) Therese kom till mig och fick mig såklart på bättre humör. Vi åkte till stan och fika lite och självklart lite shopping. Köpte nitar på Panduro Hobby
Fixade till min t-shirt =)







Fick idéen från den här killen



SJUUUK!!!



Kolla hur jag ser ut...fryser och svettas samtidigt. Fan va roligt precis innan Valborg, har tagit ledigt för att kunna slappa men näää nu ska jag vara ledig och vara sjuk =( Hoppas att ni mår bra och njuter av erat friska liv hahahahah sååå dramatisk. Nej, nu ska jag kolla på Twilight =) ha det gott


Jag får panik...

Hej,

jag får panik när jag inte kan bestämma mig för en klänning. Var inne på nätet och hittade en till klänning som jag kan tänka mig ha på bröllopet.



Hittade den på Bubbleroom vad tycker ni???



Lägenheten

Hej svej!

Fan vilken tråkig dag asså...man blir så lätt deprimerad och trött på allt när det är sånt här väder. Ska bli så skönt att vara ledig fredag, lördag, söndag OCH måndag =) jag ska bara slappa och ta det lungt. Igår var vi en sväng förbi nybygget och ni ska veta hur långt dem har kommit hehehe våran våning är uppe redan.





Fjärde våningen ska vi bo på =)



Nää nu ska jag packa och dra till Gymnasium och köra lite bodyattack med Diana och hennes syster. Älskar att träna med Diana för hon får mig att kämpa =)





Sov gott mina vänner


Klänningen

Jag tror att jag har hittat klänningen till Dianas bröllop =) Hittade den på Raglady. Den satt jättefint heheh tog ett litet kort men tänk bara på klänningen inte resten av kläderna som jag har på mig...orkade inte ta av mig alla kläder. Tänk er med ett par höga stiletter...såå snyggt. Inga bh-band heller ;)



Var inne nyss på nelly och hittade likadan klänning fast i rosa, vad tycker ni??



Söndag 25/4

Ska börja göra mig i ordning nu, ska snart hämta Antonios mamma och dra till frölunda torg. Sen ska vi möta upp mina päron och kolla på Clash of the Titans i 3D på Bergakungen.



Hoppas ni får en underbar söndag


Charlies Änglar

God morgon!

Igår blev det ingen bio med päronen så jag och älsklingen mötte upp gänget =) på Charlies Änglar. Det var så längesen vi var hela gänget. Hade kul som vanligt och alla var goa & glada heheh. Lyckades ta lite kort men det var så mörkt där inne och jag har ju ingen blixt på mobilen, men men...man ser ändå.




Ruben, Antonio, Jussi


Nadia


Stefan C


Sofie




Lördag 24/4

Sol, sol och sol!
Det är så uppigande med en solig dag. Började dagen med BA som alla lördagar och sedan åkte vi och köpte kycklingsallad på Paprika. Ganska nyttigt...sen blev det ett besök på bolaget och köpte lite onyttigt =)

Stod vid bilen och njöt av solen







Dagens outfit





får se vad som händer ikväll. Antingen bio med päronen eller ut och dansa.
Ha en fortsatt underbar dag.


After Work

Igår var jag på after work med mammis, Angela och Ana. Vi var på ett tapas ställe heheheh kommer inte ihåg vad det hette men den va precis bredvid La sombrita =) som vi hade tänkt gå till först men det var fullproppat. Vi beställde massa gott och tjötade om allt möjligt.







mmmm den cidern var så kall och goo.

Hehehe en rolig bild på mig och Ana



Hhahaha mitt jävla tandkött


Shopping =)

Hej svejs!

Det var ett tag sedan, hehe är lite dålig på att uppdatera under veckan.
Hoppas ni mår bra för det gör jag =) har nämligen shoppat lite och vem blir inte glad över att shoppa?? Började redan igår med att shoppa en topp och en ring på Lindex, love Lindex men det vet ni ju redan.





Topp - 99kr
Ring - 60kr tror jag



Möte Therese på stan idag för att umgås och "titta" lite, fan asså jag kan inte titta utan det finns alltid något jag "behöver" hahaha. Jaja iaf så gick vi runt och båda hittade grejer vi ville/behövde ha ;)
Hittade lite underkläder på hm, rean har börjat by the way, fortsatte sedan till Ginatricot där Therese hitta en jättefin ljus jeansjacka. Jag "behöver" också en jeansjacka. Får leta vidare...

Jag hittade lite mer grejer när jag och pluttan delade på oss. Hahahah gissa vart...LINDEX och H&M. hahahah jag är hopplös. Det blev ett par mörka jeansleggings och en vit blus. Vet ni vad kanske ointressant men jag fick fan på mig xs. Jäkla bra stretch i dessa leggings heheh.





Jeansleggings - Lindex 139kr (rea)
Blus - H&M 199kr

Åhh höll på att glömma att visa vad jag hittade precis innan shopping turen var slut =)




Visst är den gullig hahhaha...älskar Hello kitty

Sov gott goingar




El Coracon

Goo morrrroooon!

Helgen var underbar och slapp. Hoppas eran har varit skön. Jag och Diana började våran lördag med en timmes BA heheh goa och svettiga var vi sedan. Åkte hem och läste min oerhört spännande bok, fjärde ;) Idag har jag 100 sidor kvar.
Åkte med Sara till Krigge och kollade lite extended och deleted scenes...åhhh vi var fast tills Diana ringde och påminnde oss om att vi skulle träffas på el coracon hahahah. Fick eld i baken och kom tillslut till stället. Mysigt tapas ställe. Vi var hemma tidigt men han göra det vi skulle. Äta lite tapas, drinkar, dansa och slutade med en shot hahah fel ordning men men, den lilla tequilan värmde göttans i magen.







Underbara =)


Planlösning på den nya lägenheten

Åhh längtar efter att få flytta in i den helt nya lägenheten. Den kommer bli så fin.




Äntligen fredag...helgen är här =)

God morgon sunshines!

Idag är jag piggare, inte för att jag har sovit mer utan för att det är en underbar solig fredag. Längtar till halv tre då jag slutar och ska kanske träffa Sarinha och Buddha =) promenixa lite.
Hörde/såg att det skulle antagligen regna imorgon =( så jakla typiskt asså.
Jaja får väl hoppas på det bästa. Kan alltid vara tråkig och sätta mig med den sista boken, ja jag började igår kväll därför har inte sovit så mycket inatt heller heheh.
Men men hoppas ni får en underbar dag och helg

Dagens outfit:





Baseball jackan =) - Ginatricot 249kr
Linne - New Yorker 49kr



Torsdag 15/4

Olá!

Idag är jag verkligen trött men det är ju inte så konstigt, var uppe till halv ett inatt och läste den jäkla beroende framkallande boken =) Kunde verkligen inte slita mig från den. Jag är så nära slutet, kapitel 23 av 26. Känns som att bara är det jag gör nuförtiden. Men men det är snart över och då är jag förhoppningsvis nöjd.

Åhh jag var inne lite på Ginatricot och hittade en jättefin baseboll "jacka". Som de flesta oxå har börjat köpa in till sin vårgarderob hahaha.



Visst är den fin...Skitsnyggt till ett par jeans och sjävklart vita converse =)



Onsdag 14/4

Hej svejs i lingongskogen!

Igår var jag och fixa Bettan =) sååå mycket skönare att köra med sommardäcken på. Mycket snyggare också!
Sen efter det så var det dags för bodyattack, underbart. Fick tips om att ta en Celsius innan som både ger mig energi och hjälper till att bränna lite fler kalorier =) plus det viktigaste är att det finns inget socker eller sötningsmedel som typ arspartam. Heheheheh jag tränade hårt igår och ,förlåt mig, svettades som en gris. Sonia var också med och kämpade men var dock inte lika nöjd som jag på slutet. Alla har vi olika favoritpass =) I love it.



Fint väder idag igen, instängd på kontoret idag igen. Nu hade jag velat vara soppgumma =) och få vara ute i solen och in på kontoret igen när det blev dåligt väder haha. Jaja slutar tidigt iaf och kan sätta mig på balkongen och njuta av den, ska även försöka läsa färdigt Eclipse (3:e Twilight).

Dagens outfit:









Topp med puffärm - H&M 99kr
Jeansleggings med fickor - Kappahl 199kr
PUMPSEN - Bianco 200kr (rea)

Har lägtat så länge efter att få använda de nya pumpsen =) finaly...


Tisdag 13/4

Solig dag idag också =)
Alla är på så mycket bättre humör när solen strålar så underbart. Vill som igår inte sitta inne på kontoret och blekna ännu mer än vad jag redan är heheh. Fick iaf lite fräknar från gårdagens lilla solning. Det känns som att solen är starkare nu än vad den är på sommaren. Man får lättare färg känns det som men vad vet jag hahaha jag kanske bara inbillar mig.
Hoppas ni får en underbar dag och ni som kan njuta av solen, sola gärna lite för mig med =)

Dagens black&white outfit =)



Jaaa jag har trekvarts leggings =)




Sola och läste halva =)

Som sagt så när jag kom hem igår från jobbet gick jag och satte mig på balkongen och solade en stund och sedan började jag på tredje boken...åhhh den är så bra, beroende framkallande.
Jag har fastnat mer för den här boken för att jag vet absolut inget om vad som ska hända. Dem första två har jag ju sett filmerna på och blev något segare att läsa hehehe. Sara avsljöde lite grejer om fjärde boken så nu vill jag verkligen läsa ut tredje så fort som möjligt. Jag är fruktansvärt otålig =)



Så skönt på balkongen, har solen hela em.



Gårdagens outfit =)
Som ni ser så gillar jag mycket svart & vitt...någon annan som gör det? Hahahahah





Måndag 12/4

Solen är igång igen, underbart vill verkligen inte sitta inne och jobba =( Men slutar ganska tidigt ändå så jag missar inte hela dagens sol. Ska hem och sätta mig på balkongen och börja läsa på den tredje Twilight boken. Sååå spännande heheh.


Min arbetsplats



Hitta fina bilder på lillbrorsan och jag. Davide iaf hehehe. Försöker få med honom på en shopping runda till helgen, får se vad han svarar. Han är som de flesta killarna när det gäller shopping =)


Han är så liten här men kolla vem som är liten nu hehe




Beat på Neff

I lördags skulle jag ha tränat men fick en sån frunktansvärd urinvägsinfektion, hade glömt av hur jävla ont det gör när det kommer. Som tur har jag bigpack burk med tabletter som jag kan ta när det kommer. Har fått de pga att jag har det så ofta men fram till i lördags så var det nog ett halvår sedan jag hade det och den känslan försöker man verkligen förtränga.
Så min morgon var inte så underbar fast att solen var framme men tack o lov så försvann det samma dag. Jag och älsklingen fick gjort en del, tvättat och lite shopping medans tvätten torkade hehehe. Köpte ett jättefint skal på NetonNet, rosa såklart =) inga kläder tyvärr.

På kvällen bestämde vi oss för att gå ut och partaaa lite, vi var på Neff. Det stället ska man gå till om man är trött på alla andra ställen. Bra musik, lite äldre beats går alltid att dansa till. Skönt folk!
Förkrökis hos oss =)





Det blev en lyckad kväll med mycket shaky shake heheh...






Fredag 9/4

Hej svejs =)

Vilken urusel bloggare jag är hahahahahah. Ska uppdatera lite bakåt i tiden.
Helgen började med underbart väder. I fredags ville jag inte alls vara på jobbet =( eller jo om jag kunde ta med datorn ut heheh. Man blir på så bra humör fast man är assss trött. Efter jobbet åkte jag och fixade till Bettan heheh bilen måste ju också må bra, blev så fin. Tog ett litet kort när jag är på väg till biltvätten. Titta så soligt och fint det var, åhh längtar verkligen tills man kan ligga på stranden och sola =)



Älsklings solbrillorna är på =)
Sjalen är ny, köpten den på Lindex för 99kr. Lindex har verkligen förrändrats och fått in riktigt snygg stil på kläderna och riktigt bra priser. Kika om ni inte redan handlar där såklart =)



Onsdag 7/4

Hej svejs!

Idag märkte jag att jag inte lagt in några inlägg sedan helgen...Oooops =)
Hoppas ni har haft en skön påsk iaf med mat och kärlek. Det har jag haft iaf med min älskling och min familj. Jag känner mig utvilad men tröttheten på morgonen försvinner aldrig ååhhh. Ser ut som ett vrak när jag kommer till jobbet och kommer nog ta mig f.. alltid göra det hahahah.

Något uppiggande är ju att jag har äntligen läst ut första Twilight boken. Ja, jag vet att jag läser långsamt men jag har inte hunnit sitta en hel dag med boken som vissa andra kan =) Har beställt hem alla böcker nu hehehe, hittade dem på cdon.se väldigt billiga, har ifs inte letat någon annanstans. Kanske finns ännu billigare, men jag fick iaf ge 336kr för alla fyra böckerna vilket jag tycker är billigt.

Nytt program på Bodyattacken =) var där igår och jäklar va kul det är. Man har roligt, svettas som en gris och har håll lite då o då heheh men efter känns det underbart. Kör Bodyattack två gånger i veckan men snart kommer mitt gym starta Zumbaklasser och då blir det fler träningspass i veckan, ska bli så roligt. För att vara exakt så startas klasserna from v.16






Älskade soool =)

Hej igen alla solstrålar,

imorse vakna jag med ett leende, solstrålarna stråla igenom springorna på persiennerna. Åhh så underbart, älskar solen. Njöt en stund i sängen med älsklingen och sedan var det snabba ryck till gymmet. Passet börja 10:30...fick med mig Diana också =)



Äntligen fick jag använda brillorna från New Yorker =)



Kom hem, duschade och fräscha till ansiktet. Underbart att träna på morgonen, speciellt när det är fint väder. Blir sååå mycket piggare.
Har fixat fram dagens outfit, slapp men ändå med lite stil, inför kvällen. Vi ska till ett reagge ställe, Klubb One Drops



Fodralklänning - Ginatricot 50kr på rean ;)
Blus - H&M 199kr
Conversen så klart
Tänkte ha på mig skinnjackan (Kenza) till detta, skit snyggt!

Hoppas ni får en underbar dag



Carros födelsedag

Hallu!

Igår firade vi lilla Carros födelsedag, vi började på Pasta+ och käkade gott. Sedan blev vi sugna på drinkar och drog till Incontro på Korsvägen. Jag drack en god jordgubbs margarita =) Det var kul att mingla med brudarna och glo på folk hehe. Tack Carro för en trevlig kväll...pösss







SKÅÅÅL!



Påskpynt =)

Hej!

Idag har varit en skön dag för det var sista arbetsdagen för denna veckan =) Underbart!
Påsk är det snart oxå, var hos Diana idag på en mysig liten påskpynts träff med portigisiska tjejmaffian heheh va tantigt det lät men mysigt var det iaf. Målade lite ägg och åt en massa gottis som vanligt. Åt jätte goda jordgubbar, första för i år, som Sara fixade till så fint med glass och smällt mörkchoklad över det hela. Jag är ju så kräsen och tråkig så det blev bara jordgubbarna heheh.
Hittade en fin bild på oss från förra året på min födelsedag



Sonia, jag, Sara & Diana - Mina pinglor



Dagens outfit





Svarta leggings - Ginatricot 199kr
Linne - H&M 70kr
Tröja - H&M 199kr
Blingarmband =) - Lindex ca. 50kr
Halsband - Miss Dee 399kr men fick den för 150kr



RSS 2.0