Outfits =) Slapp vs Casual haha

30/3





Rosa Adidas Logo Firebird - Freeport 425kr
Linne - H&M 70kr
Jeans - New Yorker 399kr
Converse - Intersport 549kr


31/3





Topp - H&M 99kr
Jeansleggings - Kappahl 199kr
Stövlar med kilklack (3år gamla)
Halsband - H&M 50kr (rea)


Vill ha nya Converse

Visst är dem fina??



Erkänn coola =) man kan styla om dem på Converse



Tisdag 30/3

God morgon!

Jag orkade inte skriva något på eftermiddagen igår, var så jäkla trött. Skulle ha tränat men jag hade varken ork eller kraft att ta mig dit. Men idag blir det andra bullar =) ska se om jag även får med mig min lilla Diana på Bodyattack, grym konditionsträning plus att man riktar in sig lite mer på sätesmuskeln (rumpisen), mage och armar. Älskar det!
Iaf så kom jag hem igår efter jobbet och började städa lite för det såg för jävligt ut. Handlade lite mat för kvällen också. Det blev "completos" mmm va gott, korv med bröd och med goooo avokadoröra på toppen.
Sedan la jag mig i soffan som vanligt och såg Remember Me, lipa som en unge på slutet, bara då förstod man titeln. Hur grym som helst, rekommenderar den absolut.
Lusläste sedan i Twilight och när jag läser den boken så hamnar jag i en liten bubbla. Jag hör inget annat hahaha, det ända som kan stoppa läsandet är när ögonlocken börjar falla ner.

IDAG är det den 30/3 och för 25 år sedan gifte sig mamma och pappa =) då låg även lilla jag i magen då heheh.
Espero que vivem muitos anos juntos e que são felizes para sempre!
Beijinhos =)


På tal om Portugal, vi ska på bröllop i Castelo Branco. Sedan efter det ska vi vara i Almada där pappa är uppvuxen och sedan ner till vackra Algarvekusten. Vi ska bo på Hotel Vau i Portimão. Ska visa lite bilder =)
Det var tre år sedan jag var i portugal så nu är det verkligen dags. Längtar oerhört mkt efter familjen, stranden och shoppingen såklart!



Almada Forum - Shoppingcenter öppet till 00:00 =)

Costa Da Caparica - Stranden jag har badat och solat på ända sedan jag var liten

Lissabon på andra sidan

Hotel Vau - Här ska vi bo till sommaren (Portimão) Algarve

Praia da Rocha - 300m från hotellet ligger denna strand, älskar vågor.
Längtar så så så mycket!



Jobba 4 ledig 4 jobba 4 =)

Go morron!

Var ju som sagt ute i lördags och drack för mycket vin heheh så mådde inte så bra igår. Hela söndagen gick åt att slappa, kollade på Twilight filmerna. Så bra att jag får rysningar så fort jag tänker på de. Kan se filmerna om och om igen hahaha. Läser även böckerna och får känslorna mer detaljerat mellan, ja ni vet =)
Det var så skönt att bara ligga i soffan med sin lilla netbook och titta på film.
Vill verkligen att trean ska komma ut nu, längtar verkligen.
Ska förhoppningsvis hinna se Remember Me nu i veckan, verkar vara bra. Någon som har sett den??

Snart är det påsk och det är så skönt för att för de flesta ser de kommande två veckorna ut så här: jobba 4, ledig 4, jobba 4 underbart =) längtar verkligen till torsdag.

Dagens outfit är dyster som dagens regninga dag, hoppas alla var med i svängarna att det är sommartid nu. Vi fick reda på det när vi var ute heheh dj:n skrek ut "vi stänger om 20min för nu har vi ändrat till sommartid" alla kollade klockan hahahah.
Ja ja men hoppas ni får en bra dag trots det bedrövliga vädret.








Utgång =)

Hej!

Nu är det utgång snart, sitter hemma med några kompisar och förfestar. Vi ska till Gamle Port och dansa loss =)


Maffiga halsband och rosa väskor

Hej!

Jag har letat som en dåre efter stora maffiga halsband och rosa väskor. Har hittat några men har inte haft den där rikriga känslan som när man hittar en grej som man verkligen, VERKLIGEN vill HA =)
Är de någon som vet vart det kan finnas???




Kom på att jag hittade dessa två. Så fina, jag ville verkligen ha dessa men de är SLUT. Halsbandet är från forever21.com och väskan är från chique.se. Typiskt men, men får leta vidare.

New Yorker besök igen heheh. Hittade ett par ljusa slitna jeans som passade min kropp perfekt. Jag är fruktansvärt petig med jeans just för att jag inte gillar underdelen av min kropp. Därför måste jag alltid hitta plagg som kan dölja eller försöka göre den delen mer slimmad =)

Min Älskling har designat en ny logga till mig, jag har precis lagt upp den. Vad tycks?



Torsdag 25/3

Hej!

Vaknade imorse så jäkla trött och lagom pigg...NOT! Heheheh som vanligt ändrade jag lite på outfiten.
Ändra bara koftan och la till ett skärp =) 



Idag började utförsäljningen på Miss Dee, det blev en liten snabbvisit på lunchen och hittade faktiskt ett skitsnyggt halsband. Ska dit imon igen för att köpa ett likadant till mamsen, hon fick den där jag-vill-också-ha-den minen heheh. 
Efter jobbet åkte jag och fikade med Sanna och Tina med lilla Charlie, så söt. Vi var vi Eriksberg och promenerade lite. Åkte sedan hem till Sanna och slappade, fick låna dem 2 första Twilight böckerna =) underbart alla säger att böckerna är bättre än filmerna. Älskade filmerna så får väl se om jag blir lika nöjd.



Morgondagens outfit: 



Tunn kort jacka - H&M
Topp - H&M
Halsband - Miss Dee
Wrangler Jeans - JC
Converse - Intersport

Nää nu måste jag lägga mig...god natt! 






Lunch & leta klänning =)

Mötte upp en av mina bästa vänner Sara efter jobbet idag, vi vela runt innan vi hitta stället vi skulle luncha på ment tillslut blev det Tintin som har den godaste kycklingen.
Sedan åkte vi till Ramona Design där Sara visa kläningen hon hittat till Dianas bröllop, den va jättefin och passade Sara perfekt =) Jag hittade oxå en skit snygg kornblå klänning med bling bling detaljer på axelbanden och under bysten. Blev förälskad men den kosta 5 papp =S så den kan man glömma.
Vet iaf vilken färg jag vill ha och vilken modell det ska vara på klänningen nu. Fick tyvärr inte ta några bilder på klänningarna. Hitta lite exempel på modellen och färgen. 



Åhh måste lägga mig, ska upp fem som vanligt. Längtar verkligen till helgen för att få sova ut och bara slappa med min älskling.
Har tagit fram kläder till imorgon för annars blir det stress, stress, stress. Tar en stund att bestämma vad jag ska ha på mig nämligen =) det är väl så för dem flesta. Här kommer morgondagens outfit om jag inte får för mig att ändra på något och om det inte regnar. Vita Converse när det är blött på gatorna är ingen bra idé.



Kofta från Lindex, Madonna linne från H&M, jeansleggings från Ginatricot, Kinza skinnjacka från Andreasssons päls & skinn och mina fina Converse.             




Nytt =)

Glömde visa vad jag hittade på Lindex =) Fodral klänning med paljetter på axelvaddarna - 249kr




Igår köpte jag en ny ring på UR & PENN. Det är Jet Set som har designat ringarna och finns i många olika färger så man kan matcha med sina outfits =)




Mobilbilder hehe, inte så bra kvalite men på www.uropenn.se finns det bättre bilder och fler färger på ringarna - 179kr (kampanj just nu - 100kr =)


Miss Dee har utförsäljning =)



New Yorker =)

Hej!
Igår åkte jag och Antonio till Frölunda Torg för att titta till den nya affären New Yorker som öppnades i februari. Finns mycket variationer där, många stilar. När vi åker till Malmö för att hälsa på Antonios familj så brukar vi alltid shoppa där =) Man hittar alltid något där.

Linne med små stenar - 99kr
Midje kjol med skärp - 149kr

Volangtopp - 139kr

Solbrillor - 169kr



Den nya tatueringen

Hej allihopa!
Skissen på den nya tatueringen, gjord av Antonio Magana (min fästman). Bad honom göra denna till mig för jag ska täcka ett gammalt kinatecken som skulle betyda "jungfru" men jag har nog sett för många tatuerings reklam där dem tatuerar in rätter ur en meny haha.
Har faktiskt frågat några kinesiska vänner och dem kunde inte tyda den hahaha. Ska göra den nya i sommar när vi är i Portugal Den är verkligen snygg. Symboliserar mig =) Har även en på foten som jag själv har ritat och sedan så har tatueraren ordnat till den




Välkommen till min nya blogg!

Jag tänkte att jag oxå skulle hänga med i modet med att blogga =) Jag tänkte att min blogg skulle handla om mig och vad jag vill ha, köper, reser osv. som alla andra typ hehe...
Mina favoritbloggerskor är Kenza och Foki, dem har lockat in mig i bloggvärlden.

Ha det gott!!

 

 


RSS 2.0